Personal shopper gillblads
Personal Shopping
hos oss på Gillblads är en shoppingupplevelse som stilsäkert och effektivt uppdaterar din garderob.Ditt besök börjar med en kortare intervju, därefter plockar din Personal Shopper ihop förslag på en välfungerande garderob utefter dina behov och önskemål. Provningen sker i ett privat provrum, där du och din Personal Shopper från Gillblads i lugn och ro kan gå igenom de plagg, accessoarer och kombinationer som passar just dig. Totalt tar ett besök hos oss två timmar. Självklart har vi en skräddare på plats, så att dina nya kläder sitter precis som du vill ha dem!

Personal shopping hos Gillblads i Göteborg är även en perfekt present att ge bort eller göra ihop som en upplevelse med en väninna.

Tjänsten kostar 1000:-, men om du handlar för över 10.000:- bjuder Gillblads på kostnaden.

gillblads kontakta oss

 

Nedan följer en kort interviu med en av våra duktiga Personal Shoppers


Berätta lite kort om dig själv och vad du gör.
Jag heter Moa och har jobbat med Personal Shopping i drygt tre år, och i modebranschen dubbelt så länge. Mitt största intresse är personlig stil, och jag drivs av en stor nyfikenhet och älskar att locka fram det bästa ur kvinnor med hjälp av kläder. Jag strävar efter att ta bort allt som är komplicerat med kläder, och istället göra det till något självklart och kul!


Varför ska man välja just Gillblads?
Vi på Gillblads älskar mode! Vi har klätt kvinnor i över 150 år och med den erfarenheten i ryggen har vi gjort kundupplevelsen till en konstform. Vi är oerhört stolta över vår unika mix av över 30 varumärken i en butiksmiljö som är något utöver det vanliga. Vår skräddare gör små och stora ändringar för att dina nya kläder ska sitta perfekt. Vi värnar om vår långa historia men slutar aldrig blicka framåt, för oss är Personal Shopping ett naturligt steg i att kunna leverera något extra till den moderna kvinnan.
spara tid personal shopper

Vad vinner man på att anlita en Personal Shopper?
Det vi alla behöver mer av; tid och pengar. Personal Shopping är otroligt tidseffektivt, då man klarar av sin shopping på två timmar istället för att spendera dagar i olika butiker för att få ihop en garderob. Dessutom sparar man tid varje morgon när det är dags att välja dagens outfit, eftersom att allt i garderoben funkar ihop.
Att samla sina inköp hos en Personal Shopper är ett ekonomiskt sätt att handla på i längden. Färdiga kombinationer och olika sätt att styla på ger maximal användning för varje plagg, vilket minimerar antalet fel- och impulsköp som bara blir hängande.
skraddare gillblads

Hur förbereder man sig bäst för ett besök?
Det är bra om man har en idé om vad man vill åstadkomma med sitt besök. Kanske vill man hitta nya kläder till jobbet, outfit för en fest eller varför inte en helt ny basgarderob? Det allra viktigaste är att man kommer med öppet sinne och ett glatt humör, resten tar vi hand om!


Hur bygger en Personal Shopper upp en bra garderob?
Det finns lika många stilar som det finns kvinnor, och en Personal Shoppers jobb är att hitta en garderob som är anpassad för den unika kvinnans behov. Fokuset ligger på att hitta bra kombinationer som hon känner sig snygg i, oavsett tillfälle! Man måste komma fram till vilka plagg som utgör basen i hennes garderob, ”trotjänarna” som ska hålla säsong efter säsong och som är värda att se som investeringar. Det är också viktigt att komplettera med kläder och accessoarer som adderar det lilla extra, mode måste vara kul!


Vad är det bästa med att arbeta som Personal Shopper?
Självklart älskar jag mode, men det bästa är ändå alla fantastiska kvinnor man träffar, och att jag får förmånen att hjälpa dem att hitta sig själva genom sin stil. Jag har kunder som i efterhand hör av sig och berättar hur enkelt det var att packa till konferensen, eller hur mycket komplimanger de fick på festen, det är mäktigt. Det allra roligaste är när de väljer att komma tillbaka till mig, finare kvitto på att man gjort ett bra jobb går inte att få!