Välkommen till Gillblads. Här hittar du säsongens mode!

På Korsgatan 14, mitt i den charmigaste delen av Göteborg hittar du en unik modebutik för kvinnor som vill klä sig representativt och personligt, med intresse för mode och kvalitet. Gillblads har hög servicegrad med kunnig och engagerad personal. Kontakta oss här.

Ta gärna en virtuell tur i vår butik Här.

De viktigaste varumärkena är bl a Karl Lagerfeld, Ida Sjöstedt, Burberry, SAND, Moncler, Oui, DAY, Rinascimento, MaxMara, Busnel, Stenströms och Marville Road. Avdelningen för kappor och jackor är en av landets mest välsorterade. Här finns också accessoarerna: väskor, plånböcker, scarves, halsdukar, mössor och hattar.

Vi har även en webbutik med ett stort utbud från de varumärken vi säljer i butiken. Följ oss även på Instagram och Gillblads blogg där du hittar det senaste modet, säsongens nyheter, tips och inspiration. Du får en överblick av Gillblads sortiment utan att lämna hemmet och kan förbereda ditt besök i butiken.

Gillblads startades 1866 av Axel Julius Gillblad och Anders August Andersson. Därefter har företaget ägts av tre olika familjer, de nuvarande ägarna, familjen Olsson sedan 1983.

Gå med i Gillblads Modeklubb! Du blir VIP-kund på Gillblads och får 5% bonus på alla dina inköp, förtur på rea, inbjudning till säsongstart och en del trevliga överraskningar. Läs mer om Gillblads Modeklubb ->

Skrädderiet

Skädderiet

Vi har vår egen skräddare som ombesörjer att dina kläder sitter perfekt, så att du alltid får optimal passform och komfort när du handlar på Gillblads.