En garderob som hjälper dig spara tid - visst låter det fantastiskt? Vi har pratat med Martina på Marville Road om deras koncept “The Timesaving Wardrobe” som handlar just om hur du med hjälp av rätt plagg kan frigöra mer tid. 

Vad är en Timesaving Wardrobe?
- Vårt koncept "The Timesaving Wardrobe" går ut på att kvinnor ska bygga sin garderob på få men användbara plagg som passar för alla tillfällen. Detta gör att fler kvinnor får tid över och kan fokusera på allt annat de vill göra i livet. “fokusera på allt annat du vill göra i livet”


Varför skall man satsa på en Timesaving Wardrobe?
- Har man en smart garderob kan man dels spara mer tid i vardagen, och dels skapar det ett mer hållbart sätt att konsumera kläder. Vi vill att fler kvinnor ska bygga sin garderob på hållbara plagg som går att bära om och om igen, istället för att spontanhandla plagg som man vill bära endast vid ett specifikt tillfälle.

Vilka tre nyckelplagg skall man satsa på för att börja bygga en Timesaving Wardrobe?
- Jag skulle säga att ett par svarta byxor, en svart wrapkavaj och en klänning med lång ärm är tre perfekta byggstenar för att skapa en smart garderob. Enkla plagg går att styla i oändlighet.

Shoppa Marville Road här.