Att tillverka en kavaj kräver såväl tid och kunskap som noggrannhet och känsla. Därför syr vi stor del av vår produktion i egen fabrik där vi kombinerar det bästa av två världar - handens flexibilitet och taktila precision med den moderna symaskinens styrka och exakthet.
EXKLUSIVT HANTVERK OCH UTTRYCK
Inget limmas eller klistras. Allt sys. Tillsammans med ett fåtal andra exklusiva aktörer håller vi fast vid skräddarens oöverträffade hantverk.
Att använda lim och pressa samman en kavajs delar är en konsekvens av massproduktionens krav. Vad som vinns i tid förloras dock i kvalitet, tygets hållning och passform. När man limmar kan man inte justera kavajens olika delar och lager, vilket påverkar såväl bröst- och axelpartiernas passform som slagens och axelvaddarnas uttryck. Den sydda trådens följsamhet skapar en passform som håller.

Kavaj Karen:
Slimfit, kortare och fint Boucletyg. Söt och nätt modell som passar till fest och kontor.

Kavaj

Stockholm:
Modern kavaj med enkel knäppning i skön passform med slitstarkt tyg. Passar för alla tillfällen då kavajen är lätt att dressa upp eller ner. Kavaj Stockholm finns i olika tyger med olika detaljer.

Kavaj

Noomi:
Längre kavaj, enkelknäppt men i en poppig färg. Matcha med Noomi byxan och våga synas med den här härliga rosa kostym.

Kavaj Karen:

Slimfit, kortare och fint Boucletyg. Söt och nätt modell som passar till fest och kontor.