Modebloggen

Nu har vi äntligen sänkt alla priset även på www.gillblads.se - så nu kan du shoppa från fantastiska varumärken till helt galna priser även här! Skynda att fynda innan det säljer slut (för det gör det - fort)

Vi är så ledsna att behöva meddela att Gillblads onsdagen den 12/2 försattes i konkurs. I och med detta kommer vi att hålla en konkursutförsäljning i vår butik på Korsgatan 14 i Göteborg.

Utförsäljningen börjar måndagen den 17/2 kl 10:00. Butiken kommer därefter att hålla öppet samma tider som vanligt:

Måndag-Fredag: 10:00-18:30
Lördag: 10:00-17:00
Söndag: 12:00-16:00

Konkursutförsäljningen kommer också att komma igång på vår webbshop så snart som möjligt, och då kommer samma priser att gälla här som i vår butik.

Uppdaterat: Nu är priserna uppdaterade även på webben, vilket innebär att du kan shoppa från vår stora konkursutförsäljning även online. Hoppas du hittar något du tycker om!


Välkomna!

Gillblads Blogg

Välkommen till Gillblads. Här hittar du det senaste inom mode!
På Korsgatan 14, mitt i den charmigaste delen av Göteborg hittar du en modebutik med starka varumärken för kvinnor som vill klä sig representativt och personligt, med intresse för trender och kvalitet. Ta en virtuell tur i vår butik här!

Gillblads har kunnig och engagerad personal som kan mode. Kom förbi eller ring oss, vi hjälper dig gärna. Boka tid hos Gillblads Personal Shopper

Vår ehandel har ett stort utbud från de varumärken vi säljer i butiken och du kan handla var du vill , när du vill. Följ oss på Gillblads modeblogg och Instagram där du hittar det senaste om fashion, nyheter, tips och inspiration. 

FÖLJ OSS ÄVEN PÅ

Denna vecka är det kärlek i luften, när vi gör oss redo för Alla Hjärtans Dag. Passa på att ge dig själv eller någon du tycker om något extra fint, vi har samlat alla våra bästa presenttips här.

Kanske har du en härlig dejt inplanerad dagen till ära också, och för dig har vi satt ihop en härligt romantisk outfit med en böljande nyhet från Ida Sjöstedt som matchats med en snygg topp från Day Birger et Mikkelsen. Kjolen är också urfin att bära tillsammans med den nya fina knytblusen "Peony" som även den kommer från Ida Sjöstedt.

 Vi önskar er en kärleksfull Alla Hjärtans Vecka!

Ingår i outfiten

Det händer mycket i vår butik på Korsgatan 14 i Göteborg! Nyheter öser in från våra mest poplära varumärken (hint: Moncler, Busnel, Ida Sjöstedt, Stenströms...) och dessutom har vi ett fantastiskt erbjudande med 20-50% rabatt på hela vårt Burberrysortiment. Vi är, med andra ord, redo för en magisk helg med mycket shopping och inspiration - välkommen att dela den med oss!

Kolla in några av de snygga nyheter som kommit från Moncler här...

Vänligen notera att Burberry och Moncler endast finns att köpa i vår butik på Korsgatan 14 i Göteborg. Våra andra nyheter hittar du här på gillblads.se, kolla in alla nyheter här och få ett smakprov här nedan...

Trevlig helg!

Gillblads rekommenderar

Äntligen är årets första (och vad som känns som längsta) månad slut - och vi går mot ljusare tider. För att fira detta har vi satt ihop den perfekta vårlooken. Plaggen går i mjuka, jordiga toner och outfiten kan bäras från jobb till festlig middag. Den vårliga looken är dock fortfarande lagom värmande, än kan det ju fortfarande kyla på och vi vill kunna se såhär fräscha ut även då. Se nedan för att shoppa plaggen!

Ingår i outfiten

Kolla in det här: vi har sänkt priserna med 20-50% på ALLT från Burberry. Allt som i den perfekta trenchen, den klassiska rutiga halsduken, den trendiga jackan, de ursnygga stickade plaggen – ALLT! Missa inte denna unika möjlighet att shoppa mode som inte går ur tiden, till helt makalösa priser.

Ta del av erbjudandet i vår härliga butik på Korsgatan 14 i Göteborg. Varmt välkommen!